دلایل زیادی برای استارت نخوردن ماشین وجود دارد ، اما برخی از آنها بیش از بقیه ممکن هستند . در ادامه 5 دلیل متداول برای روشن نشدن ماشین آورده شده است و برخی راهنمایی ها برای رفع این مشکلات را به شما توصیه کرده ایم.
اکثر افراد ، تنها زمانی ارزش و میزان اهمیت چیزی را میدانند که از دست رفته و یا خراب شده باشد. این موضوع به خصوص برای میزان اهمیت خودرو صادق است. شما از آن برای رساندن بچه ها به مدرسه ، رانندگی به محل کار ، تهیه مواد غذایی ، مسافرت در سطح شهر و موارد دیگر استفاده می کنید. بنابراین وقتی ناگهان از کار می افتد ، مشکلات بزرگی به همراه خواهد داشت.
در این مقاله به شما کمک می کنیم تا علت این مشکل را دریابید و در صدد رفع آن بربیایید.
1.خرابی و از کار افتادن باتری
باتری خراب ، رایج ترین دلیل استارت نخوردن ماشین شما است. باتری همان چیزی است که اتومبیل برای تأمین انرژی الکتریکی کل ماشین و اجزای الکتریکی (مثلاً چراغ ، رادیو و …) از آن استفاده می کند. در حالی که وسیله نقلیه در حال کار است ، دینام باتری را شارژ می کند. اگر باتری به اندازه کافی شارژ نشود ، دیگر نمی توانید ماشین را روشن کنید یا از اجزای الکتریکی استفاده کنید.
این قطعه از جمله قطعات مصرفی خودرو است و مثل خیلی دیگر از قطعات تاریخ مصرف دارد. معمولاً طول عمر باطری دو سال است. البته موارد متعددی ازجمله نحوه عملکرد دینام در طول عمر باطری تأثیرگذار هستند.
باتری خودرو شما به دلایل مختلفی می تواند از بین برود:
- چراغ های خودرو برای مدت طولانی روشن مانده اند
- یک سیم شل دارید
- آب درون قطعه تبخیر شده و منجر به کند و ضعیف شدن هدایت می شود
- عمر باتری تمام شده است
برخی از علائم رایج خرابی باتری عبارتند از:
- هیچ یک از اجزای الکتریکی کار نمی کنند (به عنوان مثال چراغ ها ، رادیو و غیره).
- چراغ باتری روشن است.
راه تشخیص خرابی باتری
اگر می خواهید بفهمید که باتری ماشینتان سالم است از ولت متر استفاده کنید و اگر به این وسیله دسترسی نداشتید چراغ جلو ماشین را روشن کرده و نور بالا بزنید. در صورت سالم بودن باتری نور چراغ ها عادی است.
2.سوئیچ معیوب
3.استارتر خراب
استارتر خراب از دیگر دلایل استارت نخوردن ماشین است. استارتر مهمترین نقش در روشن شدن خودرو را دارد. با چرخاندن سوییچ، باتری به این قطعه متصل میشود و این قطعه با انتقال نیرو موجب چرخ موتور و روشن شدن آن میشود.
پس از روشن شدن موتور و حرکت آن ، کار استارتر کامل می شود. اگر این قطعه خراب شود ، هنگام چرخاندن سوئیچ ، موتور به درستی کار نمی کند و یا اصلا روشن نمی شود.
اگر هنگامی که می خواهید وسیله نقلیه خود را روشن کنید ، صدای کلیک می شنوید ، یک استارتر خراب یا ضعیف می تواند دلیل استارت نخوردن ماشین شما باشد.
برخی از علائم رایج خرابی استارتر عبارتند از:
- هنگام چرخاندن سوئیچ ، اتومبیل شروع به کار نمی کند.
- هنگام چرخاندن سوئیچ ، صدای بلند کلیک شنیده شود ، اما موتور روشن نشود.
- هنگام تلاش برای روشن کردن ماشین سر و صدای زیادی به گوش برسد .
4.فیلتر سوخت مسدود شده
اگر فیلتر سوخت شما مسدود باشد ، بنزین نمی تواند به موتور برسد. این کار سوختن بنزین مورد نیاز برای راه اندازی خودرو را برای شما دشوار می کند. فیلترهای سوخت باید هر 15000 تا 20،000 کیلومتر تعویض شوند ، بنابراین دفعه دیگر که برای سرویس اتومبیل خود به تعمیرگاه مراجعه می کنید ، تعویض فیلترهای سوخت را در نظر بگیرید.
5. خالی بودن باک بنزین
هرچند خیلی ساده است ، اما ممکن است دلیل استارت نخوردن ماشین شما خالی بودن باک بنزین باشد . ممکن است کمی عجیب باشد اما این اتفاق بیشتر از آنچه فکر می کنید اتفاق می افتد! هنگام رانندگی مداوم ، گاهی اوقات به راحتی فراموش می شود که باک بنزین باید دوباره پر شود. راه حل اینجا ساده است … بنزین بیشتری دریافت کنید!
امیدوارم که شما هرگز با مشکل استارت نخوردن خودرو مواجه نشوید ، اما اگر ماشین شما روشن نمی شود و به کمک نیاز دارید ، متخصصان ما برای تشخیص و ارزیابی درست مشکل به شما کمک می کنند.
ابتدا به بررسی مشکل و منشا آن می پردازیم ، سپس هزینه لازم به شما اعلام می شود و در صورت رضایت به تعمیر ماشین می پردازیم.کارشناسی خودرو در وستینال کاملا رایگان است.